Ποιοι είμαστε

Η βιομηχανία αναψυκτικών βρίσκεται στο Ν. Φλώρινας και σε υψόμετρο 670 μέτρα ανατολικά της πόλης και σε απόσταση από αυτήν 10 χιλιόμετρα (χωριό Παπαγιαννης).

Η ενασχόλησή μας με το αντικείμενο του αναψυκτικού ξεκινά από το 1971 (μέτοχοι ομοειδούς επιχείρησης). Το 1983 δημιουργείται η επιχείρηση από τον Λάζαρο και Δημήτριο Δινάκη η οποία σήμερα λειτουργεί ως Αφοι Δ.Δινάκη. Ο.Ε.

Η μακρόχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με το πανελλήνια γνωστό ξινό νερό ( φυσικώς ανθρακούχο) αλλά και με τους Ελληνικούς χυμούς έχει σαν αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα και την μοναδική γεύση. Το μεράκι και η αγάπη για τα αναψυκτικά, μας έχουν δώσει μια γκάμα αρκετά πλήρη σε ό, τι αφορά τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Παραγωγική διαδικασία
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παραγωγή είναι ελεγχόμενη με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν υποθηκευμένα προϊόντα και αυτά να φτάνουν στον καταναλωτή πάντα φρέσκα. Παράλληλα δε γίνεται υπεράντληση νερού και γενικά δεν υπάρχει η μαζική παραγωγή με την μορφή που την εννοούμε σήμερα.

Παραγωγή φιαλών P.E.T.
H παραγωγή φιαλών P.E.T. γίνεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Καθημερινά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, σεβόμενοι πάντα το καταναλωτικό κοινό το οποίο εμπιστεύεται τα αναψυκτικά μας.
Image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαγιάννης, Φλώρινας info@florinas-dinaki.gr Τηλ: +30 2385041690 Φαξ: +30 2385042585 Image   Florinas Dinaki

NEWSLETTER